
עגבניות ממולאות צמחוניותממולאים לא חייבים להיות טרחה של שעות שבסופן מתקבלת מנה בשרית כבדה. הם יכולים להיות מנה קיצית שמכינים צ'יק צ'ק, ומגישים עם יוגורט יווני צונן וצח![]() צילום: רותם ליברזון, mako אוכל |
המצרכים (6 מנות):
למילוי:
לרוטב:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2חותכים את ראשי העגבניות ומרוקנים את תוכן בכפית לתוך קערה גדולה. 3מוסיפים לקערה את כל חומרי המילוי ומערבבים. 4ממלאים את העגבניות ומסדרים אותן בתבנית קטנה. 5מכינים את הרוטב: מטגנים את השום ומוסיפים את העגבניות המרוסקות. מוסיפים מים, תבלינים ולימון, מביאים לרתיחה ומבשלים רבע שעה. 6שופכים את הרוטב כך שיכסה את העגבניות. מכסים את התבנית וצולים חצי שעה בתנור. ** מומלץ להגיש עם יוגורט יווני. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |