
עוגת שמרים שוקולדמתכון לעוגת שמרים שוקולד שמכינים בתבנית אינגליש קייק (למעשה בשתיים) ולא מפסיקים ליישר. בניגוד למה שנראה לכם, לא מדובר בעבודה קשה מדי: את רוב העבודה המיקסר עושה, אתם מרדדים, מורחים וחותכים![]() צילום: רותם ליברזון, אוכל טוב, mako |
המצרכים :ל-2 תבניות אינגליש קייק:
אופן ההכנה:1מכינים את הבצק: בקערת מיקסר עם וו לישה מעבדים קמח, שמרים, סוכר, ביצים, מים, שמן זית ומלח. לשים 12 דקות עד לקבלת בצק אחיד וגמיש. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון 2מעבירים את הבצק לקערה משומנת מכוסה במקום חמים עד להכפלת הנפח, כשעה וחצי. 3לשים את הבצק כדקה. 4מרדדים את הבצק למלבן בגודל 30X50 ס"מ. 5מורחים את השוקולד על הבצק וחותכים את המלבן ל-2. מניחים את שני החלקים שהתקבלו אחד על השני. חותכים את הבצק לרצועות ברוחב של עוגת אינגליש קייק. מניחים את הרצועות אחת על השנייה, ואז חותכים את כל הרצועות לחתיכות ברוחב כ-5 ס"מ. מסדרים את החתיכות אחת לצד השניה בתבניות אינגליש קייק משומנות. 6אופים חצי שעה או עד שהמאפה שחום. * אפשר להשתמש בממרח פרווה/חלבי לבחירתכם, ואפשר גם להוסיף שוקולד צ'יפס. *אם ממהרים, אפשר להשתמש בחבילת בצק שמרים קנויה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |