
מרק קרופניקכשמדברים על מרק שהוא ארוחה שלמה בקערה מהבילה מדברים על קרופניק: פטריות טריות ומיובשות (איזה סוג שאתם אוהבים), גריסים והמון המון ירקות. משביע, חם, טעים ומזין - מה עוד אפשר לרצות ממרק?![]() צילום: רותם ליברזון, אוכל טוב, mako |
המצרכים :
אופן ההכנה:1משרים את הפטריות המיובשות בקערה עם 2 כוסות מים רותחים לרבע שעה לפחות 2מחממים 3 כפות שמן זית בסיר ומטגנים את כל הירקות (פרט לפטריות והפטרוזיליה) כ7-10 דקות, עד שהם שקופים. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון מרק קרופניק|צילום: רותם ליברזון, אוכל טוב, mako3מוסיפים לסיר את הפטריות המיובשות ואת המים בהם הושרו. 4מוסיפים גם את המים החמים, הגריסים ומתבלים. מבשלים עד להתרככות של הגריסים כ30-40 דקות. מוסיפים את הפטרוזיליה לסיר בסוף הבישול, סמוך להגשה. 5במקביל, מטגנים עם שארית שמן הזית את פרוסות הפטריות הטריות במחבת עד להשחמה ומתבלים במעט מלח. להגשה: יוצקים את המרק לקערה ומניחים מעל כל קערה חופן פטריות צרובות. בתיאבון! מרק קרופניק - מרק פטריות וגריסים|צילום: רותם ליברזון, אוכל טוב, mako![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |