אוכל
אוכל

אגרול ביתי

כשאנחנו עוצרים לחשוב כמה כסף וקלוריות בזבזנו על אגרולים קנויים נעשה לנו רע. באמת. מהיום - אנחנו עם רותם ליברזון והמתכון הזה

|mako אוכל| פורסם7:14
אגרול ביתי  (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל)
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
Rating:4.967reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 20 עלי בצק קפואים לאגרול (או לסיגרים)
  • 2 כפות שמן, לטיגון
  • 3 ס"מ שורש ג'ינג'ר טרי, קצוץ דק
  • פלפל צ'ילי חריף, לפי הטעם
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 5 בצלים ירוקים, קצוצים
  • 3 גזרים, קלופים וחתוכים לרצועות דקות
  • 1 פלפל אדום, חתוך לרצועות דקות
  • חצי ראש כרוב קטן, חתוך לרצועות דקות
  • סלסילת נבטי שעועית
  • 2 כפות רוטב דגים (לא חובה)
  • כף רוטב צ'ילי מתוק
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 100 גרם אטריות שעועית או אורז דקות, מושרות ל-2 דקות במים רותחים ומסוננות
  • צרור קטן של כוסברה, קצוץ דק
  • שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה:

1בווק או במחבת גדולה מטגנים כמה שניות את הג'ינג'ר, הצ'ילי והשום. מוסיפים את החלק הלבן של הבצל הירוק ואת הגזר והפלפל. מקפיצים 2 דקות ואז מוסיפים את הכרוב והנבטים להקפצה של 2 דקות נוספות.

2מוסיפים את רוטב הדגים, רוטב הצ'ילי המתוק, רוטב הסויה והאטריות. מערבבים ומצננים לגמרי, ואז מוסיפים את הכוסברה ואת שאר הבצל הירוק.

3משמנים מעט את השוליים של עלה הבצק ומניחים כף גדושה מתערובת הירקות במרכז בחלק הקרוב אליכם. מקפלים את השוליים משני הצדדים למרכז ומגלגלים לסיגר עבה יחסית. חוזרים על הפעולה עם שאר העלים.

4מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הסיגרים כשהצד המקופל פונה למטה, עד שהסיגרים זהובים ופריכים. מגישים מיד עם רוטב חמוץ מתוק (אפשר לקנות בסופר) או עם רוטב צ'ילי מתוק.

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

בתיאבון!

תגיות:אגרול
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il