
אגרול ביתיכשאנחנו עוצרים לחשוב כמה כסף וקלוריות בזבזנו על אגרולים קנויים נעשה לנו רע. באמת. מהיום - אנחנו עם רותם ליברזון והמתכון הזה![]() צילום: אמיר מנחם, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1בווק או במחבת גדולה מטגנים כמה שניות את הג'ינג'ר, הצ'ילי והשום. מוסיפים את החלק הלבן של הבצל הירוק ואת הגזר והפלפל. מקפיצים 2 דקות ואז מוסיפים את הכרוב והנבטים להקפצה של 2 דקות נוספות. 2מוסיפים את רוטב הדגים, רוטב הצ'ילי המתוק, רוטב הסויה והאטריות. מערבבים ומצננים לגמרי, ואז מוסיפים את הכוסברה ואת שאר הבצל הירוק. 3משמנים מעט את השוליים של עלה הבצק ומניחים כף גדושה מתערובת הירקות במרכז בחלק הקרוב אליכם. מקפלים את השוליים משני הצדדים למרכז ומגלגלים לסיגר עבה יחסית. חוזרים על הפעולה עם שאר העלים. 4מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הסיגרים כשהצד המקופל פונה למטה, עד שהסיגרים זהובים ופריכים. מגישים מיד עם רוטב חמוץ מתוק (אפשר לקנות בסופר) או עם רוטב צ'ילי מתוק. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! תגיות:אגרול ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |