אוכל
אוכל

סלט חסות ועגבניות חרוך

חם וקר, פריך, חרפרף וחמצמץ - הסלט הזה של רותם ליברזון, שמשלב חסות ועגבניות שרי בגרסה טרייה וחרוכה במחבת, הוא כל מה שאנחנו רוצים ליד העיקרית שלנו (וכן, אנחנו מרשים להעתיק את הרוטב לסלטים אחרים)

|mako אוכל| פורסם08:17
סלט חסה ועגבניות צלויות (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
Rating:4.822reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • ראש חסה, חתוך ל-4 רבעים
  • 20 עגבניות שרי, חצויות (אפשר לגוון בגדלים והצבעים)
  • שמן זית

לוויניגרט:

  • רבע כוס שמן זית
  • מיץ מחצי לימון
  • כפית סומאק
  • חצי כפית מלח
  • רבע כפית פתיתי צ'ילי חריף

אופן ההכנה:

1מחממים מחבת עם מעט שמן זית וחורכים מחצית מכמות העגבניות (10 חצויות) ומחצית מכמות החסה (2 רבעים) מכל הצדדים.

2מסדרים בקערה את החסות והעגבניות הטריות, וביניהן את החרוכות.

3מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ושופכים על הסלט. מגישים מיד.

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

** אפשר להגיש עם פרמזן מגוררת ו/או עם עיגולי גבינת עיזים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il