אוכל
אוכל

פנקייק דלורית בריאים וטעימים

הפנקייקים האלה הולכים נהדר עם פירות וסירופ מייפל, אבל טוב לא פחות עם יוגורט וירקות חתוכים. אז מה הביס שהכי מתחשק לכם לפתוח איתו את השנה החדשה?

|mako אוכל| פורסם07:10
פנקייק בריא (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
Rating:3.137reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

ל-10 פנקייקים גדולים:

  • 1 דלורית קטנה (450-500 גרם)
  • 2 ביצים
  • 3 כפות קמח שקדים
  • שלושת רבעי כוס חלב שקדים
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית תמצית וניל
  • שלושת רבעי כוס קמח כוסמין (מלא או לבן)
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • לטיגון: מעט שמן

אופן ההכנה:

1צולים את הדלורית בשלמותה כ-30 דקות בחום של 180 מעלות, או לחלופין מקלפים, חותכים לקוביות ומבשלים במים רותחים כ-10 דקות, עד שהיא רכה.

2מערבבים היטב את כל המרכיבים (אפשר במיקסר). מעבירים למקרר לשעה.

3מחממים מחבת ומשמנים מעט.

4מניחים 2-3 כפות מהתערובת על המחבת החמה. כשמתחילות לעלות בועות הופכים לצד השני וממשיכים לטגן עד שהפנקייק זהוב משני הצדדים. ממשיכים כך עם יתרת הבלילה.

5מגישים עם סירופ מייפל ופירות או עם יוגורט וירקות.

ים שלמתכונים לראש השנהמחכה לכם ממש כאן

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il