
פנקייק דלורית בריאים וטעימיםהפנקייקים האלה הולכים נהדר עם פירות וסירופ מייפל, אבל טוב לא פחות עם יוגורט וירקות חתוכים. אז מה הביס שהכי מתחשק לכם לפתוח איתו את השנה החדשה?![]() צילום: רותם ליברזון, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):ל-10 פנקייקים גדולים:
אופן ההכנה:1צולים את הדלורית בשלמותה כ-30 דקות בחום של 180 מעלות, או לחלופין מקלפים, חותכים לקוביות ומבשלים במים רותחים כ-10 דקות, עד שהיא רכה. 2מערבבים היטב את כל המרכיבים (אפשר במיקסר). מעבירים למקרר לשעה. 3מחממים מחבת ומשמנים מעט. 4מניחים 2-3 כפות מהתערובת על המחבת החמה. כשמתחילות לעלות בועות הופכים לצד השני וממשיכים לטגן עד שהפנקייק זהוב משני הצדדים. ממשיכים כך עם יתרת הבלילה. 5מגישים עם סירופ מייפל ופירות או עם יוגורט וירקות. ים שלמתכונים לראש השנהמחכה לכם ממש כאן >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |