
תבשיל לוביה מושלם לראש השנהאנחנו יודעים שעוד קצת מוקדם, אבל נראה שמצאנו את התוספת שלנו לארוחת ראש השנה. האתגר היחיד הוא לזכור להשרות את הלוביה היבשה במים למשך לילה. עשיתם את זה? אתם במרחק של חצי פסיעה מתוספת מעולה לארוחת החג![]() צילום: רותם ליברזון, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מבשלים את הלוביה (היבשה) בהרבה מים רותחים בערך חצי שעה, עד שהיא רכה. מסננים. 2מטגנים את הבצל במחבת עמוקה עם שמן זית עד שהוא מזהיב. מוסיפים את הלוביה הטרייה ומטגנים עוד דקה-שתיים. ים שלמתכונים לראש השנהמחכה לכם ממש כאן 3מוסיפים חצי כוס מים רותחים ומבשלים כ-5 דקות. 4מוסיפים את המנגולד והתבלינים, מערבבים ומבשלים עוד כ-3 דקות. 5מכבים את האש, מוסיפים את הלוביה היבשה ואת הדבש ומעבירים לצלחת. 6מקשטים בגרגירי רימון ומגישים.
>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! * המתכון עלה באתר לראשונה ב-2022 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |