
עוף בגריל שילדים אוהביםבמקום להיקלע לחוסר אונים כשהילדים חוזרים מורעבים בצהריים, הקדימו והכניסו כמה שוקי עוף למשרה הבסיסית הזו, שהופכת אחר כך לרוטב מהאגדות, ותבטיחו לעצמכם ארוחת צהריים שאחריה כולם ילקקו את האצבעות![]() צילום: רותם ליברזון, אוכל טוב, mako |
המצרכים :
לרוטב:
אופן ההכנה:1מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב. מכניסים את שוקי העוף ומשרים שעתיים. 2בינתיים מבשלים את תפוחי האדמה עד לריכוך וחותכים לרבעים. 3מחממים תנור ל-250 מעלות. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון 4מעביריםאת השוקיים עם הרוטבלתבנית בינונית. מסדרים ביניהן את תפוחי האדמה והבצל ודואגים שיכוסו גם הם ברוטב. 5מכסים את התבנית וצולים חצי שעה. מסירים את הכיסוי, מעבירים למצב גריל וצולים עוד 20 דקות, עד שהעוף שחום ומוכן לגמרי. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |