
עוגת קינמון ואגוזים פרווההיא הדרית בזכות המיץ וקליפת הלימון, היא קרמלית בזכות הסוכר החום (אנחנו חושבים שזה הכי מעט שהשקענו אי פעם בשביל טעם קרמלי!), והיא מסומנת בשבילים של קינמון ואגוזים, בשביל להפוך לממכרת באופן סופי![]() צילום: רותם ליברזון, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):לתבנית אינגליש קייק גדולה:
לתערובת הקינמון:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מקציפים את הביצים עם הסוכר וסוכר הווניל עד לקבלת תערובת תפוחה. 3מוסיפים בזרימה דקיקה תוך כדי הקצפה שמן ומיץ תפוזים. מוסיפים את הקמח, הקוקוס וקליפת הלימון ומערבבים במרית. 4מערבבים בקערית נפרדת את חומרי המלית. 5משמנים היטב תבנית אינגליש קייק, מפזרים סוכר ויוצקים את הבלילה. 6מפזרים מלמעלה את תערובת האגוזים והקינמון ובעזרת קיסם מערבבים מעט. 7אופים 35-40 דקות. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |