אוכל
אוכל

עוגת קינמון ואגוזים פרווה

היא הדרית בזכות המיץ וקליפת הלימון, היא קרמלית בזכות הסוכר החום (אנחנו חושבים שזה הכי מעט שהשקענו אי פעם בשביל טעם קרמלי!), והיא מסומנת בשבילים של קינמון ואגוזים, בשביל להפוך לממכרת באופן סופי

|mako אוכל| פורסם10:19
עוגת קינמון ואגוזים פרווה  (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
Rating:4.626reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

לתבנית אינגליש קייק גדולה:

  • 4 ביצים
  • שלושת רבעי כוס סוכר חום (אפשר להוריד לחצי אם אוהבים פחות מתוק)
  • שקית סוכר וניל
  • כוס שמן זית או שמן צמחי
  • כוס מיץ תפוזים
  • כוס וחצי קמח תופח
  • חצי כוס קוקוס
  • כף קליפת לימון מגוררת

לתערובת הקינמון:

  • חצי כוס אגוזי מלך קצוצים
  • כפית גדושה קינמון
  • שקית סוכר וניל

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2מקציפים את הביצים עם הסוכר וסוכר הווניל עד לקבלת תערובת תפוחה.

3מוסיפים בזרימה דקיקה תוך כדי הקצפה שמן ומיץ תפוזים. מוסיפים את הקמח, הקוקוס וקליפת הלימון ומערבבים במרית.

4מערבבים בקערית נפרדת את חומרי המלית.

5משמנים היטב תבנית אינגליש קייק, מפזרים סוכר ויוצקים את הבלילה.

6מפזרים מלמעלה את תערובת האגוזים והקינמון ובעזרת קיסם מערבבים מעט.

7אופים 35-40 דקות.

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il