אוכל
אוכל

סלט חצילים מרוקאי

מה הופך סלט חצילים למרוקאי? הרבה דברים: הטיגון, כמויות השום, הכוסברה והתיבול. מצפים לכורכום ולכמון? תתפלאו, יש עוד גרסאות, וזאת פשוט מושלמת

|mako אוכל| פורסם07:08
סלט חצילים מרוקאי (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
Rating:4.824reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (6 מנות):

  • 2 חצילים מאורכים, לא קלופים
  • 2 כפות מלח גס
  • שמן לטיגון עמוק
  • חצי חבילה כוסברה, קצוצה דק
  • כף שום כתוש
  • מיץ מחצי לימון
  • חצי כפית פפריקה מתוקה
  • מעט מלח

אופן ההכנה:

1חותכים את החצילים לרצועות בעובי 3 ס"מ או קוביות.

2מסדרים את החצילים על רשת, מפזרים מלח גס ומשאירים למנוחה של שעה. לאחר שעה מנקים את החצילים מהמלח ומנגבים במגבת נייר.

3מחממים את השמן במחבת רחבה על להבה בינונית, וכשהוא חם מטגנים את החצילים מכל הצדדים עד הזהבה. מוציאים לנייר סופג.

4מערבבים את החצילים בקערה עם הכוסברה הקצוצה, השום, מיץ הלימון, הפפריקה והמלח.

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

בתיאבון!

תגיות:חצילים
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il