אוכל
אוכל

ביצים ממולאות

נכון שביצים פחות או יותר מגיעות ממולאות בילט אין, אבל במקום לרוקן חלמון ולערבב אותו עם קצת מיונז ושמיר - כאן המילוי מקבל חיזוק של גוואקמולי - וכמה שזה הולך טוב ביחד. להגיש בהדלקת נר שני? אליפות

|אוכל טוב, mako| פורסם07:10
ביצים ממולאות (צילום: רותם ליברזון, אוכל טוב, mako)
צילום: רותם ליברזון, אוכל טוב, mako
Rating:4.214reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 8 ביצים
  • 2 אבוקדו בשלים
  • בצל סגול
  • עגבנייה
  • חופן כוסברה
  • לימון
  • מלח
  • פלפל שחור

לקישוט:

  • צ'ילי טרי, פרוס לפרוסות דקות
  • 2 גבעולי בצל ירוק, קצוצים דק

אופן ההכנה:

1מבשלים את הביצים 8 דקות במים רותחים. מוציאים מהמים ומצננים במי קרח.

2קוצצים את את הבצל והכוסברה דק, ואת העגבנייה חותכים לקוביות קטנות.

3מועכים היטב את האבוקדו.

4חותכים את הביצים לרוחבן, מרוקנים את החלמונים ומועכים אותם היטב.את "סירות" החלבון מסדרים על צלחת.

5מועכים את חלמונים ומערבבים עם הירקות הקצוצים והאבוקדו. מוסיפים מיץ לימון לפי הטעם, מלח ופלפל.

6ממלאים את חצאי החלבונים בממרח הגוואקמולי, מוסיפים צ'ילי ובצל ירוק לקישוט, ומגישים.

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

ביצים ממולאות גוואקמוליביצים ממולאות גוואקמולי|צילום: רותם ליברזון, אוכל טוב, mako

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il