אוכל
אוכל

קציצות עוף מטוגנות

קציצות עוף מטוגנות זה תמיד טעים, אין מה שלא יהיה טעים בהן, אבל תודו שזה מסוג המאכלים שלא נוטים להשאיר הרבה רושם. עם הקציצות של רותם ליברזון הסיפור אחר לגמרי

|mako אוכל| פורסם07:27
קציצות עוף מטוגנות (צילום: nelea33, ShutterStock)
צילום: nelea33, ShutterStock
Rating:4.273reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

אנחנו לא צריכים שתגידו לנו - טיגון של בצל רק בשביל להכניס אותו לקציצות זה קצת כאב ראש, ועל אחת כמה וכמה בצל וגם זוקיני מגורר. אז לשאלתכם שלא נשאלה התשובה היא לא, לא חייבים לטגן אותם מראש, אבל מאוד מאוד כדאי. מכיוון שהטעם של העוף הטחון הוא מעט אנמי יחסית לבשר, הבצל המטוגן יכול להיות הדבר שעושה את ההבדל בין קציצות עוף נחמדות לקציצות עוף וואו. ואנחנו תמיד בעד הוואו.

נסו את זה פעם אחת, רק אל תשכחו לחזור לספר לנו איך יצא.

המצרכים :

  • חצי קילו עוף טחון
  • בצל, קצוץ ומטוגן
  • זוקיני, מגורר ומטוגן
  • שן שום, כתושה
  • 1 ביצה
  • 3 כפות פירורי לחם
  • חצי כפית כורכום
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 5 כפות שמן זית, לטיגון

אופן ההכנה:

1מערבבים היטב את כל מרכיבי הקציצות לקבלת מסה אחידה.

2מחממים שמן זית במחבת, יוצרים קציצות לא עבות ומטגנים משני הצדדים עד השחמה.

3מגישים מיד.

לבלוג של רותם ליברזון

לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il