
מרק מיסואם שמות כמו בוניטו ואצת קומבו מבהילים אתכם, אתם לגמרי לא לבד. מצד שני, כמה נחמד שהיום כמעט בכל סופר גדול אפשר למצוא את חומרי הגלם האלה, להצטייד פעם אחת וליהנות ממרק מיסו טוב כל החורף לפחות![]() צילום: רותם ליברזון, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1משרים את אצת הקומבו בסיר בינוני עם 4 כוסות מים קרים כ-15 דקות. מוסיפים את הסאקה והמירין, מחממים ומביאים לרתיחה. מכבים את האש ומחכים רבע שעה. 2בינתיים משרים בקערה נפרדת את אצת הווקאמה במים קרים עד לריכוך (כ-15 דקות). מסננים. 3מוציאים את אצת הקומבו מהסיר ומוסיפים לנוזלים שבסיר את הבוניטו. מערבבים, מכסים ומניחים לדקה. 4מסננים את הציר לתוך קערה בינונית. מפעילים לחץ על הבוניטו כדי שייצאו כל הנוזלים, ואז נפטרים מהשבבים. מחזירים את הציר המסונן לסיר. 5מחזירים לסיר את הווקאמה המסוננת ומוסיפים את קוביות הטופו. מביאים לרתיחה ומסירים מהאש. 6מחלקים את מחית המיסו בין 4 קערות. יוצקים את הציר מעל, ומערבבים עד שהמחית מתמוססת בנוזל והוא מתאחד. מוסיפים נבטים ובצל ירוק קצוץ ומגישים חם. מרק מיסו של רותם ליברזון|צילום: רותם ליברזון, mako אוכללעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |