אוכל
אוכל

דג שלם בתנור

טוחנים כמה עשבי תיבול ושום, מורחים את הדג טוב טוב מכל כיוון, עשרים דקות בתנור וזהו. זה כל מה שמפריד ביניכם לבין מנת דג בתנור שלא נופלת ממנת דג של מסעדה. סלט קטן ליד והסתדרתם

|mako אוכל| פורסם08:00
לברק בתנור (צילום: Valerio Pardi, shutterstock)
צילום: Valerio Pardi, shutterstock
Rating:4.7121reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות-

המצרכים :

  • בר ים/דניס (כל דג לבן שאוהבים) במשקל קילו-קילו וחצי

לרוטב/ממרח:

  • חצי כוס שמן זית
  • צ׳ילי ירוק
  • חופן כוסברה
  • 4 שיני שום טרי
  • מלח

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-220 מעלות על מצב גריל.

2טוחנים את כל מרכיבי הרוטב.

3מניחים את הדג על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה וחותכים 3 חריצים לרוחב הדג משני הצדדים.

4מורחים את הדג במשחת העשבים מכל הצדדים (וגם מבפנים).

5אופים על מצב גריל כעשרים דקות או עד שהדג שחום מספיק מבחוץ ומוכן מבפנים.

6מגישים עם לימון טרי.

* המנה מיודעת ל 2-3 אנשים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il