
תבשיל קציצות וירקותבגלל תבשילים כאלה אנחנו שמחים שהסתיו הגיע. סיר אחד שיש בו הכל (טוב, את האורז עדיין תצטרכו להכין בנפרד): קציצות בשר מתובלות, ברוקולי, כרובית וקישואים, ששוחים כולם ברוטב עגבניות שעושה טוב על הנשמה![]() צילום: רותם ליברזון, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):לקציצות:
לרוטב העגבניות:
לירקות:
אופן ההכנה:1מכינים את הרוטב: מטגנים בסיר רחב ועמוק את הבצל עד הזהבה. מוסיפים את השום, העגבניות והמים או הציר ומביאים לרתיחה. 2מנמיכים את האש ומבשלים כרבע שעה (ללא כיסוי), עד שהרוטב מעט מסמיך. מתבלים. 3בינתיים מערבבים היטב את כל מרכיבי הקציצות. 4יוצרים מתערובת הקציצות כדורים קטנים ומכניסים בזהירות לרוטב הרותח (חשוב, אחרת הן יתפרקו). 5מוסיפים את הירקות, מכסים ומבשלים כ-20 דקות, עד שהכל מוכן. ** מומלץ להגיש על אורז לבן.
>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! תגיות:קציצות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |