
קוביות אורז צלויות עם סשימיאם אתם בעניין של ארוחת ערב קלילה ומהירה, כזאת שמתקתקים צ'יק צ'ק ומרגישים כמו במסעדה אסייתית - הגעתם למקום הנכון![]() צילום: רותם ליברזון, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מכינים סיר קטן של אורז עגול לפי הוראות יצרן. מערבבים עם השומשום השחור. 2יוצרים ריבועים של אורז וקולים אותם מכל הכיוונים במחבת חמה מאוד עם מעט שמן שומשום עד להזהבה. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון 3מניחים מעל כל ריבוע נתח יפה של דג טרי (חשוב שיהיה טרי מאוד). 4מקשטים בטבעות צ'ילי חריף ומגישים עם רוטב סויה בצד. תגיות:סשימי ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |