מרק שעועית וחומוסתעיפו מבט החוצה לרגע, ככה בדיוק נראה יום למרק שעועית (ובמקרה הזה גם חומוס). אפשר להקדיש כמה שעות לבישול, או פשוט להשתמש בקטניות קפואות מהסופר. הכל חוקי
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 משרים את החומוס והשעועית למשך לילה בהרבה מים. 2 מטגנים בשמן זית בצל, שום, שורש פטרוזיליה וסלרי עד לריכוך והזהבה קלה. 3 מוסיפים את העגבניות המרוסקות, את הרסק ואת המים ומביאים לרתיחה. 4 מוסיפים את הקטניות והתבלינים ומערבבים. מנמיכים את הלהבה ומבשלים עד שהקטניות מתרככות, שעה לפחות (ויכול להיות גם שעתיים). 5 מוסיפים את הפטרוזיליה ומערבבים. מגישים עם פלח לימון. מרק שעועית וחומוס - בסיר | צילום: רותם ליברזון, mako אוכל>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון ** בהחלט אפשר לקצר תהליכים ולהכין את המרק עם קטניות מבושלות ומוקפאות. |