
מרק שעועית וחומוסתעיפו מבט החוצה לרגע, ככה בדיוק נראה יום למרק שעועית (ובמקרה הזה גם חומוס). אפשר להקדיש כמה שעות לבישול, או פשוט להשתמש בקטניות קפואות מהסופר. הכל חוקי![]() צילום: רותם ליברזון, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1משרים את החומוס והשעועית למשך לילה בהרבה מים. 2מטגניםבשמן זית בצל, שום, שורש פטרוזיליה וסלריעד לריכוך והזהבה קלה. 3מוסיפים את העגבניות המרוסקות, את הרסק ואת המים ומביאים לרתיחה. 4מוסיפים את הקטניות והתבלינים ומערבבים. מנמיכים את הלהבה ומבשלים עד שהקטניות מתרככות, שעה לפחות (ויכול להיות גם שעתיים). 5מוסיפים את הפטרוזיליה ומערבבים. מגישים עם פלח לימון. מרק שעועית וחומוס - בסיר|צילום: רותם ליברזון, mako אוכל>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון ** בהחלט אפשר לקצר תהליכים ולהכין את המרק עם קטניות מבושלות ומוקפאות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |