אוכל
אוכל

תבשיל כרוב אדום שנטרף בשנייה

לא משנה מה המנה העיקרית, התבשיל הזה ישמח ללוות אותה, ויעשה את זה על הצד הטוב ביותר. אל תיבהלו מהסוכר החום והקינמון, מדובר בתוספת חמה לכל דבר, ולא סתם - בכזו שכדאי לכם לאמץ

|אוכל טוב, mako| פורסם07:18
סלט כרוב אדום שנטרף בשנייה (צילום: רותם ליברזון, אוכל טוב, mako)
צילום: רותם ליברזון, אוכל טוב, mako
Rating:444reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • כרוב אדום בינוני
  • 2 תפוחי עץ ירוקים
  • מעט שמן זית
  • כוס יין אדום
  • 5 כפות חומץ תפוחים
  • 3 כפות סוכר חום
  • מקל קינמון
  • כוס מים

אופן ההכנה:

1חותכים את הכרוב והתפוחים לפרוסות דקות ככל האפשר.

2מטגנים את הכרוב במחבת עם שמן זית עד שהוא מאבד מנפחו.

>> לבלוג של רותם ליברזון

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

3מוסיפים את התפוחים עם היין, החומץ, הסוכר והקינמון וממשיכים לטגן תוך ערבוב 10 דקות.

4מוסיפים את המים, מכסים ומבשלים 50 דקות על אש קטנה. מגישים חם או קר.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il