
תבשיל כרוב אדום שנטרף בשנייהלא משנה מה המנה העיקרית, התבשיל הזה ישמח ללוות אותה, ויעשה את זה על הצד הטוב ביותר. אל תיבהלו מהסוכר החום והקינמון, מדובר בתוספת חמה לכל דבר, ולא סתם - בכזו שכדאי לכם לאמץ![]() צילום: רותם ליברזון, אוכל טוב, mako |
המצרכים :
אופן ההכנה:1חותכים את הכרוב והתפוחים לפרוסות דקות ככל האפשר. 2מטגנים את הכרוב במחבת עם שמן זית עד שהוא מאבד מנפחו. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון 3מוסיפים את התפוחים עם היין, החומץ, הסוכר והקינמון וממשיכים לטגן תוך ערבוב 10 דקות. 4מוסיפים את המים, מכסים ומבשלים 50 דקות על אש קטנה. מגישים חם או קר. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |