קפטה טורקית

המתכון הזה מעורר חשד בכמה שהוא פשוט. גם אנחנו חשדנו, ואז הכנו אותו בעצמנו וגילינו שיש אמת בפרסום. הקאץ' היחיד: אם לא תפרסו את תפוחי האדמה מספיק דק הם לא יספיקו להתרכך. אז אנא, פרסו אותם דק, ותראו איזה יופי של מנה. מתכון של רון יוחננוב.

מומלץ להגיש עם אורז לבן נקי.

מתכון: קפטה טורקית

שעועית ירוקה מוקפצת (צילום: Brent Hofacker, ShutterStock)
שעועית ירוקה מוקפצת | צילום: Brent Hofacker, ShutterStock

שעועית ירוקה מוקפצת

משהו קל קליל, בשביל לסגור את הפינה של הירק בארוחה. מה שכן, בארוחה כל כך מצומצמת חשוב שכל מנה תהיה בול, אז בבקשה תקראו את הטיפים בסוף המתכון. כי גם שעועית ירוקה אפשר להכין סבבה ואפשר להכין מעולה. בואו תהיו בצד של המעולה.

מתכון: שעועית ירוקה מוקפצת

טראפלס לוטוס (צילום: דניה ויינר, לוטוס)
טראפלס לוטוס | צילום: דניה ויינר, לוטוס

טראפלס לוטוס

שלושה מרכיבים יש בקינוח הזה: שוקולד מריר, ממרח לוטוס ופירורי עוגיות לוטוס, לציפוי (וגם קצת מלח, כי כמה מתיקות אפשר לשאת). ממיסים שוקולד וממרח לוטוס יחד, מגלגלים ומקבלים טראפלס שהם פינוק טהור. מעדיפים כדורי שוקולד לוטוסיים? פשוט תוסיפו עוגיות לוטוס שבורות לבלילה. 

מתכון: טראפלס לוטוס

שבת שלום.