סלט מלפפונים ואצות

הוא בריא, מרענן וכל כך כל כך טעים, שיש סיכוי שמהיום תאמצו אותו כמנת פתיחה לכל ארוחה. שילוב של מלפפונים, אצות, שומשום ורטבים אסייתיים מובהקים שחוגגים יחד בקערה אחת. והחלק הכי טוב? זה דורש רק 10 דקות עבודה. 

>> למתכון סלט מלפפונים ואצות

סלט מלפפונים (צילום: ריטה גולדשטיין, mako אוכל)
סלט כמו במסעדה בעשר דקות עבודה | צילום: ריטה גולדשטיין, mako אוכל

מוקפץ אסייתי ישראלי

המוקפץ הזה אולי לא יעבור את המבחן של אורחים אסייתים, אבל הוא יכבוש בקלות את ליבה של כל משפחה ישראלית. המון ירקות כמו כרוב, פטריות, תירס גמדי ופלפלים - עם רצועות חזה עוף ותיבול אסייתי-ישראלי שנותן כבוד גם לפפריקה מרוקאית וגם לטריאקי יפני. 

>> למתכון מוקפץ אסייתי (ובונוס של מתכון עוף חמוץ מתוק)

מוקפץ ועוף חמוץ-מתוק (צילום: יונית סולטן צוקרמן, mako אוכל)
והבונוס: עוף חמוץ-מתוק | צילום: יונית סולטן צוקרמן, mako אוכל

טראפלס קוקוס ואננס

הקינוח הזה הוא בול מה שאתם צריכים כדי לחתום את הארוחה הזו באווירה טרופית אמיתית. כדורי פלא קטנים, עשויים משבבי קוקוס, אננס טרי, סוכר וחלמונים, שתוכלו אפילו להכין מראש ולהגיש קפואים. תוכלו להכין אותם בגרסה פרווה או חלבית (עם זילוף גנאש שוקולד לבן) - הם טעימים לגמרי בשני המצבים.

>> למתכון טראפלס קוקוס ואננס

טראפלס פינה קולדה של תום פרנץ (צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל)
פינה קולדה בקינוח | צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל