חזה עוף צרוב ברוטב חם (צילום: נמרוד סונדרס, אוכל טוב)
חזה עוף צרוב ברוטב חם | צילום: נמרוד סונדרס, אוכל טוב

חזה עוף צרוב ברוטב פלפלים וזיתים

בלי להגזים, זה כנראה לזה העוף העסיסי ביותר שתינו - ותאכלו - אי פעם. הוסיפו לזה רוטב של חומץ בלסמי, פלפלים קלויים וזיתים וקיבלתם מנה שהיא בול בפוני, לארוחת שישי ובכלל.

למתכון: חזה עוף צרוב ברוטב פלפלים וזיתים

תבשיל קינואה עם עלי סלק ושומר (צילום: אסף אמברם, אוכל טוב)
תבשיל קינואה עם עלי סלק ושומר | צילום: אסף אמברם, אוכל טוב

תבשיל קינואה עם עלי סלק ושומר

אולי לא ידעתם, אבל מנגולד (או עלי סלק) ושומר הם ציוות מדהים לקינואה, בעיקר אם קושרים אותם בתיבול מעלף של כורכום, מעט כמון וטיפהל'ה אגוז מוסקט. לא סתם המנה הזו היא אחת התוספות החביבות עלינו, וזאת בדיוק העונה להכין אותה.

למתכון: תבשיל קינואה עם עלי סלק ושומר

תפוחי אדמה מטריפים ב-5 מרכיבים (צילום: stockcreations, ShutterStock)
תפוחי אדמה מטריפים ב-5 מרכיבים | צילום: stockcreations, ShutterStock

תפוחי אדמה מטריפים ב-5 מרכיבים

עוד אחד ממתכוני הקסם האלה, שמצליחים לקחת כמה תפוחי אדמה, תבלינים ועוד מרכיב אחד חשוב (נחשו איזה), ולייצר מהם תוספת פשוט מושלמת לכל ארוחה שהיא.

למתכון: תפוחי אדמה מטריפים ב-5 מרכיבים

עוגת תפוחים וקינמון שלמה (צילום: קרן אגם, אוכל טוב)
במלוא הדרה | צילום: קרן אגם, אוכל טוב

עוגת תפוחים וקינמון

מתכון של קרן אגם אהובתנו, עם תפוחי עץ, קינמון ושקדים, שהופך בקלילות מעוררת השתאות לפרווה וסוגר ארוחה על הצד הטוב ביותר האפשרי.

למתכון: עוגת תפוחים קלילה

>> בדקו מתי נכנסת השבת בעירכם

שבת שלום!