אוכל
אוכל
פסטה פירורי לחם מהירה

תפוחי אדמה מטריפים ב-5 מרכיבים

אנשים מורחים מיונז על תפוחי האדמה שלהם לפני כניסתם לתנור, ומוכנים להישבע שככה יוצאים להם התפודים הצלויים הטעימים בתבל. אנחנו החלטנו ללכת עם זה הלאה, והוספנו שום כתוש ותבלינים. יודעים מה? יש בזה משהו

|mako אוכל| פורסם07:19
תפוחי אדמה מטריפים ב-5 מרכיבים (צילום: stockcreations, ShutterStock)
צילום: stockcreations, ShutterStock
Rating:4.6414reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 5 תפוחי אדמה בינוניים, חתוכים ל-6 טריזים כל אחד
  • 3 כפות מיונז
  • 2 שיני שום, כתושות
  • מלח
  • כפית פפריקה מתוקה, אורגנו או כל תבלין אחר שאוהבים

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-190 מעלות.

2מבשלים את תפוחי האדמה במי מלח רותחים כ-10 דקות (הם צריכים לא להיות מוכנים לגמרי).

3בינתיים מערבבים בקערה את המיונז, השום הכתוש והתבלינים.

4מסננים את תפוחי האדמה ומניחים להם להצטנן במסננת כמה דקות. מוסיפים לקערה ומערבבים בידיים בעדינות כך שכל התפודים יצופו יפה בתערובת המיונז.

5מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים אותו קלות. מסדרים את תפוחי האדמה בשכבה אחת וצולים בתנור 10-20 דקות, או עד שהם משחימים יפה ומוכנים לגמרי מבפנים.

* אפשר ומומלץ להוסיף לתערובת המיונז חופן של גבינת פרמזן מגוררת, ולחלופין אפשר לגרר פרמזן על התפודים מיד כשהם יוצאים מהתנור. רק שימו לב שזה הופך את המנה לחלבית.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il