
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-190 מעלות. 2מבשלים את תפוחי האדמה במי מלח רותחים כ-10 דקות (הם צריכים לא להיות מוכנים לגמרי). 3בינתיים מערבבים בקערה את המיונז, השום הכתוש והתבלינים. 4מסננים את תפוחי האדמה ומניחים להם להצטנן במסננת כמה דקות. מוסיפים לקערה ומערבבים בידיים בעדינות כך שכל התפודים יצופו יפה בתערובת המיונז. 5מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים אותו קלות. מסדרים את תפוחי האדמה בשכבה אחת וצולים בתנור 10-20 דקות, או עד שהם משחימים יפה ומוכנים לגמרי מבפנים. * אפשר ומומלץ להוסיף לתערובת המיונז חופן של גבינת פרמזן מגוררת, ולחלופין אפשר לגרר פרמזן על התפודים מיד כשהם יוצאים מהתנור. רק שימו לב שזה הופך את המנה לחלבית. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |