מפרום תפוחי אדמה

אם המפרום הוא אם כל הקציצות, המפרום הספציפי הזה הוא אם כל הארוחות - כי מלבד תפוחי אדמה ובשר יש בו גם אורז, שיחד עם העגבניות שברוטב הופך אותו לישות שלמה ומושלמת. הוסיפו לזה את התיבול המדויק (רעות עזר אלופה בזה), הטיגון והבישול ברוטב - וקיבלתם מנת שישי מנצחת, שבימי חול יכולה להחזיק ארוחה שלמה בעצמה.

>> למתכון: מפרום תפוחי אדמה

ירקות בתנור של אורלי פלאי ברונשטיין (צילום: בני גם זו לטובה, אוכל טוב)
זה קל, אבל יש לזה חוקים. הירקות בתנור הכי טעימים שיש | צילום: בני גם זו לטובה, אוכל טוב

ירקות בתנור

אם רובנו נוהגים לחתוך ירקות איך שבא לנו, לדחוף אותם לתנור ולקוות לטוב - אז אורלי פלאי, בהיותה מתכונאית באמת מליגה עליונה, ערכה מחקר מקיף שכולל שנים של ניסוי וטעייה, וגיבשה סט של חוקים לצלייה האופטימלית של ירקות בתנור. אם זה מסובך? ממש לא, צריך רק לעקוב אחרי כמה כללים פשוטים.

>> למתכון: ירקות בתנור

סלט ירוק

גם לסלט ירוק יש חוקים, וגם אותם אנחנו מגישים לכם בכפית של כסף לתוך הפה. בתיאבון :)

>> למתכון: סלט ירוק

עוגת תפוזים בחושה, קרן אגם (צילום: קרן אגם, אוכל טוב)
עוגת תפוזים לחיים | צילום: קרן אגם, אוכל טוב

עוגת תפוזים פרווה

עוד לא נולד הקינוח שיתעלה מעל עוגה בחושה טובה עם כוס תה, בטח ובטח כשמדובר בבחושה תפוזים עדינה ורכה כמו זו. עוגה לחיים.

>> למתכון: עוגת תפוזים פרווה