3 ארוחות צהריים שכל המשפחה תאהב
רק מצמצנו, והנה שבוע חדש יצא לדרך ואיתו השאלה הנצחית "מה נאכל לארוחת צהריים"? באנו לעזרת חבר עם 3 מתכונים מעולים לארוחות צהריים מזינות וטעימות: באכש בוכרי, פאייה צמחונית צבעונית או קוסקוס עם בשר טחון. לא משנה איזו מנה תבחרו - תרוויחו בגדול

אורז בוכרי ועשבי תיבול
מבין כל מנות האורז בצבעים, המנה האהובה עלינו ביותר היא אורז ירוק, שמקבל את הצבע בזכות כמה שיותר עשבי תיבול. במתכון הזה הזה לבאכש יש שפע עשבי תיבול, ויש בו גם בשר טחון - ככה שיוצאת ארוחה עם ירק, חלבון ופחמימה בילט איןף ומה בעצם צריך יותר מזה?
קוסקוס עם סלופי ג'ו
המתכון הזה עושה שילוב מאוד לא שגרתי, אבל וואלה, הוא עובד ממש טוב: במקום לאכול סלופי ג'ו בדרך המסורתית יותר, כלומר בתוך כריך או עם פסטה כמו שאוכלים בולונז, כאן אנחנו משדכים אותו בכלל לקוסקוס. קוסקוס בולנוז שכזה. תתפלאו, אבל משהו באווריריות של הקוסקוס הולך מעולה עם הבשר הטחון. ואם כבר המלצנו על קוסקוס, אז הנה דרך להכין אותו במיקרוגל כמו סיון בריק ממאסטר שף, שמכינה אותו בדרך מקוצרת שסחפה המון מבשלים עםמתכון לקוסקוס במיקרו.

פאייה צמחונית
ולמי שמחפש התחלה בריאה לשבוע החדש, הנה מנה קלאסית להכין בראשון: אורז מלא, ירקות, עדשים אדומות, ארטישוקים, אפונה ירוקה, שעועית ירוקה ואפילו קצת קשיו. טעים, אחראי ומהמם.
