3 ארוחות צהריים מהירות וטעימות
שלום וברוכים הבאים לשבוע האחרון של אוגוסט! הפעם בתפריט ארוחות הצהריים הקלילות שלנו: אורז עם קוביות חזה עוף ברוטב חלב קוקוס ובוטנים, תבנית של בורגול וקציצות בתנור וסיר של אורז עם פרגיות ותירס. במה נתחיל?

חזה עוף בחלב קוקוס
שמים סיר של אורז על האש, וב-20 הדקות שלוקח לו להתבשל מספיקים להקפיץ קוביות חזה עוף ולערבב אותן עם רוטב טעים של חמאת בוטנים, צ'ילי וחלב קוקוס. ומה, לא צריך עוד משהו חוץ מעוף ורוטב? יש שום, מעבר לזה לא צריך דבר. צמחונים? לא חייבים עוף, גם פטריות או טופו משי ייתנו תוצאה נהדרת.

כדורי בשר ובטטה אפויים על בורגול
מתים על ארוחות שגר ושכח - וזאת אחת מוצלחת במיוחד. מכינים בורגול (עם מנגולד ולימון ודברים טובים), מכדררים קציצות של בקר ובטטה, ושולחים את שניהם ביחד לתנור ל-40 דקות בגן עדן. לא מתחברים למשהו מהמרכיבים? אל חשש, יש המון הצעות לתחליפים.

פרגיות ואורז בסיר אחד
כשתוקף אותנו רעב אכזרי, מהסוג שאי אפשר להשקיט בהבטחה לארוחה טובה בעוד שעתיים - אנחנו פונים לענת אלישע, וכמעט תמיד מוצאים אצלה תשובה. הפעם התשובה הזו הייתה סיר של אורז ופרגיות שמשקיעים בו רק 10 דקות, עם תוספת של תירס משימורים או גרגירי חומוס או מה שבא. אנחנו רק מזהירים שנוכחות של תירס מגבירה את הסיכוי שהילדים יחסלו חצי סיר.
בתיאבון!