
המצרכים (7 מנות):לעוגה:
לזיגוג קרם וניל:
לעיטור:
אופן ההכנה:1מחממים תנור לחום של 175 מעלות. 2מנפים לקערה את הקמח ואבקת האפייה. מוסיפים את הקינמון והמלח, ומערבבים היטב. 3בקערה אחרת טורפים היטב את הביצים, סוכר חום ולבן, שמן ותמצית או מחית וניל. מאחדים בין התערובות ומערבבים רק עד שהקמח נטמע לחלוטין. מוסיפים את התפוחים המגוררים ומקפלים עד להטמעה. 4מעבירים את הבלילה ל-7 תבניות קוגלהוף אישיות עד ל-3/4 מגובה כל שקע, מיישרים ואופים 23-25 דקות ועד שהעוגות תפוחות וזהובות וקיסם הננעץ במרכז אחת מהן יוצא יבש. מוציאים ומצננים. מחלצים מהתבנית. 5להכנת הזיגוג: טורפים בקערה היטב את החלב והפודינג אינסטנט וניל עד לקבלת בלילה אחידה וחלקה. יוצקים כ-2 כפיות מהזיגוג על כל עוגה ומפזרים מעל את פרוסות השקדים. * הערה: ניתן להכין גם כעוגה אחת בתבנית אינגליש קייק באורך 30 ס"מ או 12 עוגות אישיות בתבנית שקעים סטנדרטית. >> בפעם הקודמת הכנו טארט פודינג ושוקולד קפוא>> לכל המתכונים לראש השנה![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |