אוכל
אוכל
עוגת ביסקוויטים

הטירמיסו של אביבה

התגעגעתם לקינוחים של אביבה? הנה הזדמנות להכין עוד משהו מתוק שלה: טירמיסו בגרסה יציבה במיוחד, עם אינסטנט פודינג וניל. אי אפשר לעמוד בפיתוי של הקינוח האיטלקי המושלם הזה

|mako אוכל| פורסם09:23
טירמיסו עם שוקולד לבן (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
Rating:4.8120reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לתבנית 20 על 30:

  • 4 חלמונים
  • 100 גרם (חצי כוס) סוכר
  • 400 מ"ל 2/3 1 כוסות) שמנת מתוקה
  • 1 שקית אינסטנט פודינג וניל
  • 2 כפיות משחת גרגרי וניל (או תמצית וניל)
  • 400 גרם גבינת מסקרפונה
  • 250 מ"ל (כוס) קפה חזק מאוד (רצוי אספרסו)
  • 30 מ"ל (2 כפות) ליקר קפה
  • 300 גרם עוגיות ביסקוטי
  • קקאו לקישוט

אופן ההכנה:

1מקציפים במיקסר את החלמונים יחד עם הסוכר עד לקבלת תפיחה בהירה, לפחות 6-7 דקות.

2בקערה נפרדת מקציפים את השמנת המתוקה יחד עם הפודינג ומשחת הווניל, עד לקבלת קצפת יציבה.

3מאחדים את התערובות: מקפלים את קציפת החלמונים והמסקרפונה אל הקצפת עד לקבלת תערובת חלקה.

4מכינים קפה חם ומוסיפים לו את ליקר הקפה.

5טובלים את עוגיות הביסקוטי לזמן קצר מאוד בקפה ומסדרים אותן בצורה אחידה בתבנית. מורחים חצי מתערובת הגבינה מעל העוגיות, וחוזרים על אותה פעולה לקומה שנייה.

6מעבירים למקרר לצינון של לפחות לילה ועדיף אפילו 12 שעות.

7בוזקים אבקת קקאו מעל, ומגישים קר.

>> בשבוע שעבר הכנו קונוסים ממולאים בפודינג מתוק
>> 6 דברים שלמדנו על אוכל מנורה אפרון
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il