
הטירמיסו של אביבההתגעגעתם לקינוחים של אביבה? הנה הזדמנות להכין עוד משהו מתוק שלה: טירמיסו בגרסה יציבה במיוחד, עם אינסטנט פודינג וניל. אי אפשר לעמוד בפיתוי של הקינוח האיטלקי המושלם הזה![]() צילום: אסף אמברם, mako אוכל |
המצרכים :לתבנית 20 על 30:
אופן ההכנה:1מקציפים במיקסר את החלמונים יחד עם הסוכר עד לקבלת תפיחה בהירה, לפחות 6-7 דקות. 2בקערה נפרדת מקציפים את השמנת המתוקה יחד עם הפודינג ומשחת הווניל, עד לקבלת קצפת יציבה. 3מאחדים את התערובות: מקפלים את קציפת החלמונים והמסקרפונה אל הקצפת עד לקבלת תערובת חלקה. 4מכינים קפה חם ומוסיפים לו את ליקר הקפה. 5טובלים את עוגיות הביסקוטי לזמן קצר מאוד בקפה ומסדרים אותן בצורה אחידה בתבנית. מורחים חצי מתערובת הגבינה מעל העוגיות, וחוזרים על אותה פעולה לקומה שנייה. 6מעבירים למקרר לצינון של לפחות לילה ועדיף אפילו 12 שעות. 7בוזקים אבקת קקאו מעל, ומגישים קר. >> בשבוע שעבר הכנו קונוסים ממולאים בפודינג מתוק>> 6 דברים שלמדנו על אוכל מנורה אפרון![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |