
המצרכים (6 מנות):
למילוי:
אופן ההכנה:1מקציפים את כל חומרי המילוי במהירות גבוהה, עד לקבלת מרקם קצפתי. 2בתבנית האפייה מסדרים את בצק העלים, ומורחים עליו שכבת קצפת בעובי ס"מ וחצי. עליה מסדרים את התותים (או כל פרי חמוץ-מתוק אחר), אם רוצים. 3מכסים בשכבת עלים נוספת, ועליה מורחים עוד שכבת קצפת ושכבת פרי. 4סוגרים עם בצק עלים ומפזרים בנדיבות אבקת סוכר. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |