
עוגת וניל וקוקוס בחושהיודעים מה מגניב בעוגה הזאת? שבמקום קמח יש בה אינסטנט פודינג, שהיא פרווה, שהיא הכי הכי קלה בעולם, ושהקוקוס הקלוי הכי נותן לה שיק של קונדיטוריה. מעדיפים להשאיר אותו כמו שהוא, לבן וצח? גם אפשר![]() צילום: אסף אמברם, mako אוכל |
המצרכים :החומרים לכוס מידה של 200 מ"ל:
לקישוט:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2קולים את הקוקוס במחבת קטנה לא משומנת עד להזהבה קלה. חשוב לקלות אותו על אש נמוכה ולערבב תוך כדי, כי הקוקוס נשרף בקלות. מצננים. 3מערבבים את שאר המצרכים במיקסר או מטרפה. מוסיפים את הקוקוס הקלוי ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. 4משמנים תבנית אינגליש קייק (30 ס"מ על 12 ס"מ), מעבירים את התערובת ואופים 60 דקות. מפזרים אבקת סוכר ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |