
עוגיות קוואקרהתלונה הקבועה על עוגיות קוואקר היא "אבל עם כל הסוכר הזה, כמה בריאות הן כבר יכולות להיות?". אז כאן, חברים, יש לנו תחליף מצוין לסוכר, כך שמהבעיה הזו נפטרנו![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
המצרכים :
אופציה לציפוי:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות. 2מערבבים בקערה קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, קוואקר, מלח וקינמון. לבלוג של שרית -מיס פטל עוגיות קוואקר|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל3מעבדים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה עם תחליף הסוכר כ-3 דקות. 4מוסיפים את ביצים, אחת אחת, ומעבדים עד להטמעה. מוסיפים תמצית וניל. 5מוסיפים את תערובת החומרים היבשים ומערבבים בעדינות רק עד להטמעה. 6יוצרים עיגולים בגודל כדור פינג-פונג ומסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. 7מכניסים לתנור ואופים 15 דקות. מצננים. אם רוצים - מזלפים מעל העוגיות שוקולד מריר מומס. תגיות:קוואקר ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |