אוכל
אוכל

עוגיות קוואקר

התלונה הקבועה על עוגיות קוואקר היא "אבל עם כל הסוכר הזה, כמה בריאות הן כבר יכולות להיות?". אז כאן, חברים, יש לנו תחליף מצוין לסוכר, כך שמהבעיה הזו נפטרנו

|mako אוכל| פורסם07:15
עוגיות קוואקר (צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל)
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
Rating:4.152reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 2 ורבע כוסות קמח
  • 2 כפיות אבקת אפייה
  • חצי כפית אבקת סודה לשתייה
  • 2 כוסות קוואקר
  • קורט מלח
  • כפית קינמון
  • 200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
  • 1 כוס תחליף סוכר חום על בסיס סטיביה
  • 2 ביצים
  • כפית תמצית וניל

אופציה לציפוי:

  • 50 גרם שוקולד מריר, מומס

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-170 מעלות.

2מערבבים בקערה קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, קוואקר, מלח וקינמון.

לבלוג של שרית -מיס פטל

עוגיות קוואקר עם טרוביהעוגיות קוואקר|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

3מעבדים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה עם תחליף הסוכר כ-3 דקות.

4מוסיפים את ביצים, אחת אחת, ומעבדים עד להטמעה. מוסיפים תמצית וניל.

5מוסיפים את תערובת החומרים היבשים ומערבבים בעדינות רק עד להטמעה.

6יוצרים עיגולים בגודל כדור פינג-פונג ומסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

7מכניסים לתנור ואופים 15 דקות. מצננים. אם רוצים - מזלפים מעל העוגיות שוקולד מריר מומס.

תגיות:קוואקר
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il