
עוגת שמרים קינמוןשושני שמרים הן קינוח שקשה לסרב לו, ובמקרה הזה גם לא צריך: עם ממתיק טבעי על בסיס סטיביה החיים פתאום הרבה יותר נקיים מאשמה![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
המצרכים :לבצק (תבנית עגולה 24 ס"מ):
למילוי:
אופן ההכנה:1הבצק: מערבבים במיקסר עם וו לישה קמח ושמרים. מוסיפים את תחליף הסוכר ומערבבים שוב. 2מוסיפים חמאה, חלב, חלמונים ומלח ולשים במשך כ-10 דקות עד לקבלת בצק רך וחלק. 3מכסים ומניחים לתפיחה, עד שהבצק מכפיל את נפחו. לבלוג של שרית -מיס פטל עוגת שמרים קינמון עם טרוביה|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל4מחממים תנור ל-170 מעלות. 5המילוי: מערבבים את תחליף הסוכר והקינמון. 6מוציאים את הבצק למשטח מקומח ומרדדים לעלה בעובי חצי ס"מ. 7מורחים את הבצק בחמאה ומפזרים את תערובת הקינמון. 8מגלגלים לגליל הדוק, וחותכים לגלילים באורך 5 ס"מ. 9מסדרים את הגלילים בתבנית ברווחים של כ-2 ס"מ זה מזה, מכסים בעדינות ומניחים להתפחה שנייה של כחצי שעה. 10אופים כ-25-30 דקות. תגיות:קוואקר ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |