אוכל
אוכל

עוגת ריקוטה ולימון

הבעיה עם עוגות בחושות היא הדחף הבלתי נשלט ליישר אותן. הפעם אין לנו את הבעיה הזאת - עם תחליף סוכר על בסיס סטיביה אפשר ליישר וליישר בלי רגשות אשמה

|mako אוכל| פורסם06:05
עוגת ריקוטה ולימון (צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל)
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
Rating:4.5149reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לתבנית עגולה 24 ס"מ:

  • 150 גרם חמאה רכה
  • שלושת רבעי כוס תחליף סוכר לבן על בסיס סטיביה
  • 250 גרם ריקוטה
  • 3 ביצים
  • כפית תמצית וניל
  • גרידת לימון
  • רבע כוס מיץ לימון
  • כוס וחצי קמח
  • חצי כפית סודה לשתייה
  • מעט מלח

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-170 מעלות.

2מקרימים במיקסר עם וו גיטרה חמאה ותחליף סוכר כ-3 דקות.

לבלוג של שרית -מיס פטל

עוגת ריקוטה ולימון עם טרוביהעוגת ריקוטה ולימון עם טרוביה|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

3מוסיפים ריקוטה ומעבדים 2 דקות נוספות.

4מוסיפים ביצים אחת אחת ומעבדים עד להטמעה.

5מוסיפים תמצית וניל, גרידת לימון ומיץ לימון ומעבדים לאיחוד.

6מערבבים בנפרד קמח עם סודה לשתייה ומלח ומוסיפים לתערובת. מעבדים בקצרה רק עד לאיחוד.

7יוצקים לתבנית משומנת ואופים 40-45 דקות.

תגיות:קוואקר
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il