
עוגת ריקוטה ולימוןהבעיה עם עוגות בחושות היא הדחף הבלתי נשלט ליישר אותן. הפעם אין לנו את הבעיה הזאת - עם תחליף סוכר על בסיס סטיביה אפשר ליישר וליישר בלי רגשות אשמה![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
המצרכים :לתבנית עגולה 24 ס"מ:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות. 2מקרימים במיקסר עם וו גיטרה חמאה ותחליף סוכר כ-3 דקות. לבלוג של שרית -מיס פטל עוגת ריקוטה ולימון עם טרוביה|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל3מוסיפים ריקוטה ומעבדים 2 דקות נוספות. 4מוסיפים ביצים אחת אחת ומעבדים עד להטמעה. 5מוסיפים תמצית וניל, גרידת לימון ומיץ לימון ומעבדים לאיחוד. 6מערבבים בנפרד קמח עם סודה לשתייה ומלח ומוסיפים לתערובת. מעבדים בקצרה רק עד לאיחוד. 7יוצקים לתבנית משומנת ואופים 40-45 דקות. תגיות:קוואקר ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |