אוכל
אוכל

טבעות בצל פריכות

יש לנו חיבה גדולה לטבעות בצל, ושנים שאנחנו סובלים בשקט את הטעם התעשייתי ותועפות השמן, אבל לא עוד: קבלו מתכון לטבעות בצל בריאות, טעימות ומתובלות כמו שצריך, והכי חשוב: רק עם טיפ טיפונת שמן

|mako אוכל| פורסם07:07
Rating:4.2685reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 3 בצלים גדולים
  • כוס קמח מלא
  • 2 ביצים, טרופות עם טיפה שמן זית
  • פירורי לחם מקמח מלא
  • מעט פפריקה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • כף שמן זית

אופן ההכנה:

1מקלפים וחותכים את הבצלים לפרוסות מעט עבות, ומפרידים את הפרוסות לטבעות.

2מכנסים את הטבעות למיקרוגל ל-2 דקות, לריכוך קל.

3מכינים שלוש קערות: באחת שמים קמח, בשנייה טורפים ביצים ובשלישית מערבבים פירורי לחם, פפריקה, מלח ופלפל שחור.

4טובלים את טבעות הבצל בקמח, אחר כך בביצים ואחר כך בפירורי הלחם. מוזגים מעליהן כפיות שמן זית ומכניסים למכשיר אקטיפרי למשך 20 דקות עד שהטבעות פריכות ושחומות, או אופים בתנור בחום של 190 מעלות למשך 10 דקות.

>>לעוד מתכונים בריאים וטעימים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il