אוכל
אוכל

לחם שיבולת שועל ופרג

ללא שמרים, זה כנראה הדבר הכי חשוב בכל הקשור למתכון החביב הזה. עכשיו דמיינו את הלחם הזה יוצא מהתנור והריח שיתפשט לכם בבית. בינינו, אתם צריכים עוד משהו?

|mako אוכל| פורסם07:38
Rating:513reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 1 כפית מלח
  • 2 כוסות קמח מחיטה מלאה
  • 1 כוס קמח לבן
  • רבע כוס קמח שיבולת שועל
  • 3 כפיות אבקת אפייה
  • 3 כפות דבש
  • 1 כף גדושה של גרגרי פרג
  • כוס וחצי מים
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 ביצה

לציפוי:

  • שיבולת שועל שלמה/פרג מלא
  • מלח גס

אופן ההכנה:

1שמים בקערת מיקסר את המלח, מוסיפים את כל החומרים היבשים, ולבסוף את הנוזלים.

2מעבדים כ-2 דקות עד לקבלת תערובת אחידה, דביקה ונוזלית.

3מוזגים את התערובת לתבנית לחם מלבנית ומשומנת.

4מפזרים את הציפוי המועדף עליכם, ואופים בחום של 180 מעלות כ-45 דקות.

>> לעוד מתכונים בריאים וטעימים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il