אוכל
אוכל
פרפלה ברוטב שמנת בטטה

פסטה עם רוטב רוזה מהיר

אל תיבהלו מהשם, זה פשוט רוטב של עגבניות ושמנת שמערבבים יחדיו. הסוד? רוטב עגבניות מוכן (או רסק עגבניות איטלקי איכותי) שמקצר תהליכים והופך את המנה הזאת לקלה עד כדי גיחוך. רוצו להכין

|mako אוכל| פורסם10:13
פסטה ברוטב רוזה (צילום: Paul_Brighton, Istock)
צילום: Paul_Brighton, Istock
Rating:4.2526reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

אם מתעקשים, אפשר להכין רוטב עגבניות ביתי ואז להוסיף לו שמנת. אנחנו ממליצים עלהרוטב המהיר הזה.

המצרכים (4 מנות):

  • חבילת פסטה, כל צורה שאוהבים
  • צנצנת רוטב עגבניות מוכן / חצי בקבוק רסק עגבניות מסונן (passata)
  • 3/4 מיכל (2/3 כוס) שמנת מתוקה לבישול
  • תבלינים יבשים: אורגנו, תימין, מרווה
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

1מחממים סיר גדול עם מים חמים. כשהמים מגיעים לרתיחה מוסיפים כף מלח ומבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

2מביאים לרתיחה בסיר נוסף את רוטב העגבניות המוכן. מוסיפים את השמנת המתוקה והתבלינים (אם משתמשים ברוטב מוכן נזהרים עם התבלינים מאחר והרוטב כבר מתובל. אם משתמשים בפסאטה מתבלים בחופשיות), מערבבים ומורידים מהאש.

3מסננים את הפסטה, מחלקים למנות ומוסיפים את הרוטב לכל צלחת. מגישים עם גבינה צהובה מגוררת מעל, עדיף פרמזן או פקורינו.

>> בשבוע שעבר הכנו סלט פסטה עם עוף ופלפלים מוקפצים
>> פסח עוד רגע כאן - תתחילו להתכונן
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il