
אם מתעקשים, אפשר להכין רוטב עגבניות ביתי ואז להוסיף לו שמנת. אנחנו ממליצים עלהרוטב המהיר הזה. המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים סיר גדול עם מים חמים. כשהמים מגיעים לרתיחה מוסיפים כף מלח ומבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. 2מביאים לרתיחה בסיר נוסף את רוטב העגבניות המוכן. מוסיפים את השמנת המתוקה והתבלינים (אם משתמשים ברוטב מוכן נזהרים עם התבלינים מאחר והרוטב כבר מתובל. אם משתמשים בפסאטה מתבלים בחופשיות), מערבבים ומורידים מהאש. 3מסננים את הפסטה, מחלקים למנות ומוסיפים את הרוטב לכל צלחת. מגישים עם גבינה צהובה מגוררת מעל, עדיף פרמזן או פקורינו. >> בשבוע שעבר הכנו סלט פסטה עם עוף ופלפלים מוקפצים>> פסח עוד רגע כאן - תתחילו להתכונן![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |