אוכל
אוכל
פרפלה ברוטב שמנת בטטה

פסטה עם פול ופלפל אדום

מנה מושלמת לארוחת הערב של אמצע השבוע: פסטה בוקטיני עם ירקות מוקפצים - קל, מרענן ובלי הרבה עבודה בכלל. אתם עדיין כאן?

|mako אוכל| פורסם14:29
פסטה (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
Rating:4.27reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • חבילה פסטה בוקטיני, מבושלת לפי הוראות היצרן
  • בצל
  • 3 גבעולי סלרי אמריקאי
  • פלפל אדום
  • מעט שמן זית
  • 6 שיני שום, פרוסות
  • חבילה פול ירוק קפוא
  • מיץ מלימון אחד
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • כף כורכום
  • 1/4 כוס מים
  • 1/4 צרור שמיר טרי

אופן ההכנה:

>> רוצים לזכות בקורס בישול באיטליה על חשבוננו (כולל טיסה, כולל הכל)? לחצו כאן

1חותכים את הבצל, הסלרי והפלפל לקוביות ומטגנים בסיר עם מעט שמן זית.

פסטההמרכיבים, קצוצים יפה יפה|צילום: אסף אמברם, mako אוכל

2מוסיפים פנימה את פרוסות השום והפול ומתבלים במיץ לימון, מלח, פלפל וכורכום.

פסטהמוסיפים שפריץ לימון|צילום: אסף אמברם, mako אוכל

3מוסיפים את המים, מערבבים ומבשלים על להבה נמוכה כ-40 דקות, עד שרוב הנוזלים מתאדים מהסיר.

פסטהמערבבים את הירקות עם הפסטה המוכנה|צילום: אסף אמברם, mako אוכל

4מערבבים את הפסטה עם תבשיל הפול, מוסיפים שמיר טרי ומגישים.

>> בשבוע שעבר הכנו פסטה ברוטב בולונז
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il