>> רוצים לזכות בקורס בישול באיטליה על חשבוננו (כולל טיסה, כולל הכל)? לחצו כאן
1חותכים את הבצל, הסלרי והפלפל לקוביות ומטגנים בסיר עם מעט שמן זית.
המרכיבים, קצוצים יפה יפה|צילום: אסף אמברם, mako אוכל2מוסיפים פנימה את פרוסות השום והפול ומתבלים במיץ לימון, מלח, פלפל וכורכום.
מוסיפים שפריץ לימון|צילום: אסף אמברם, mako אוכל3מוסיפים את המים, מערבבים ומבשלים על להבה נמוכה כ-40 דקות, עד שרוב הנוזלים מתאדים מהסיר.
מערבבים את הירקות עם הפסטה המוכנה|צילום: אסף אמברם, mako אוכל4מערבבים את הפסטה עם תבשיל הפול, מוסיפים שמיר טרי ומגישים.