
המצרכים :
אופן ההכנה:>> רוצים לזכות בקורס בישול באיטליה על חשבוננו? לחצו כאן 1 מגרדים בפומפייה את תפוח האדמה ומערבבים יחד עם הבשר הטחון, הבצל והפטרוזיליה הקצוצה. מתבלים במלח ופלפל, מכדררים את התערובת לקציצות קטנות ומניחים בצד.
מכינים את תערובת הקציצות | צילום:
אסף אמברם, mako אוכל
מכדררים לכדורים | צילום:
אסף אמברם, mako אוכל
2 מחממים את רוטב העגבניות בסיר (או מכינים רוטב עגבניות ביתי). כשהרוטב חם מוסיפים לתוכו את הקציצות ומבשלים על להבה נמוכה כשעה. טועמים ומשפרים טעם. 3 מכינים את הפסטה על פי הוראות היצרן.
מכינים את הפסטה | צילום:
אסף אמברם, mako אוכל
4 מניחים בקערה את הפסטה ויוצקים עליה את הקציצות והרוטב. מקשטים במעט פטרוזיליה קצוצה ומגישים.
מרכיבים ומגישים | צילום:
אסף אמברם, mako אוכל
|