
המצרכים :
אופן ההכנה:1מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ושומרים בצד כוס ממי הבישול. 2בסיר גדול מחממים חצי מכמות שמן הזית. מוסיפים את פרוסות הקישוא, השום הכתוש וגרידת הלימון ומטגנים כדקה, עד שהקישוא מתחיל להתרכך. 3מוסיפים חצי ממיץ הלימון, חצי כוס ממי הבישול ששמרנו ואת הפסטה המסוננת ומערבבים היטב. 4מתבלים בנדיבות במלח ופלפל ומערבבים פנימה את עלי הנענע ואת שמן הזית שנותר. אם הפסטה נראית קצת יבשה, מוסיפים עוד מעט ממי הבישול וממיץ הלימון. מעבירים לצלחות, מפזרים את הפרמזן ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |