>> רוצים לזכות בקורס בישול באיטליה על חשבוננו (כולל טיסה, כולל הכל)? לחצו כאן
1חותכים את הבטטה, הקישואים והחציל לפרוסות בעובי חצי ס"מ. מניחים את פרוסות הירקות בתבנית משומנת, משמנים אותן קלות גם מלמעלה וצולים ב-180 מעלות כ- 20 דקות.
מכינים את הירקות|צילום: אסף אמברם, mako אוכל
מיד נכנסים לתנור|צילום: אסף אמברם, mako אוכל2מערבבים בקערה את הגבינות, הקמח, הביצים, אגוז המוסקט, הבזיליקום והמלח ומניחים בצד.
תערובת הגבינות|צילום: אסף אמברם, mako אוכל3יוצקים מעט רוטב עגבניות בתבנית אפייה עמוקה, ומעל מניחים שכבה של עלי לזניה בצורת רעפים. יוצקים על עלי הלזניה מעט רוטב עגבניות ומסדרים את פרוסות החציל.
מורחים את הרוטב|צילום: אסף אמברם, mako אוכל
מסדרים את עלי הפסטה|צילום: אסף אמברם, mako אוכל
מסדרים את החצילים|צילום: אסף אמברם, mako אוכל4מניחים על החצילים שכבה מתערובת הגבינות, עליה שכבה של עלי לזניה, רוטב עגבניות, פרוסות בטטה, גבינות ושכבה נוספת של עלי לזניה. על עלי הלזניה יוצקים רוטב עגבניות, תערובת גבינות ופרוסות קישואים. מתבלים באורגנו יבש ואופים 40 דקות ב-175 מעלות.
שכבת גבינות|צילום: אסף אמברם, mako אוכל
שכבת בטטות|צילום: אסף אמברם, mako אוכל
שכבת קישואים|צילום: אסף אמברם, mako אוכל>> בשבוע שעבר הכנו ספגטי ברוטב מהיר של קישואים ולימון