
כתף טלהמנה עיקרית מיוחדת ועסיסית שלא תצליחו לעמוד בפניה, עם ירקות ורוטב עשירגולן ישראלי|תנובה| פורסם14/03/1308:34 ![]() צילום: דניאל לילה, תנובה |
המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים במחבת שמן זית עד שממש מתחיל להוציא אדים, "סוגרים" את נתח הטלה מכל הצדדים ומוציאים הצידה. 2באותה מחבת ממשיכים וצולים את ירקות השורש לפי סדר הקושי שלהם (בצל, שום, גזר, שורש סלרי, כרשה). 3מוסיפים תימין, מעט רסק ויין אדום. מתבלים, כולל הסוכר, ומכסים את הסיר. 4מעבירים לבישול בתנור כ-3 שעות. לאחר כ-3 שעות מוציאים את הבשר לכלי הגשה. 5מסננים את הנוזל מהירקות, מעבירים לסיר ומביאים לרתיחה איטית עד קבלת רוטב. מגישים את הבשר עם הרוטב. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |