
לחמניות כשרות לפסחמכירים את אלה שמחכים כל השנה לפסח רק בשביל הלחמניות המיוחדות? אז אנחנו איתם, וגאים בזה![]() צילום: יחסי ציבור, עץ הזית |
המלצה פשוטה וכיפית: לסדר את הלחמניות לפסח הטריות בסלסלה עם היצע של גבינות, סלט אבוקדו, חרוסת (לחובבי הסלק) ומגוון של ירקות ופירות ולצאת לעבר חוף הים הקרוב או הפארק החביב עליכם. מתכון של סבתי ז"ל. המצרכים (25 מנות):
אופן ההכנה:1שמים בסיר את השמן, המים, המלח, הפלפל והסוכר ומביאים לרתיחה. 2מורידים מהאש ומוסיפים את קמח המצה. מערבבים עד לקבלת בצק (הבצק הקלאסי של לחמניות לפסח). 3מניחים לבצק להצטנן, ואז מוסיפים את הביצים, אחת אחת. 4יוצרים עיגולים בידיים רטובות, ומשרטטים בסכין צורת X על החלק העליון של כל לחמנייה. 5אופים כחצי שעה ב-180 מעלות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |