
מרק עוף עם פלפלים וקניידלךמרק קניידלך קצת אחר: קצת חריף, עם פלפלים בכל מיני צבעיםיואב בלימן|mako אוכל| פורסם14/03/1312:42 ![]() צילום: עודד קרני |
המצרכים (6 מנות):למרק:
לקניידלך:
אופן ההכנה:1מתחילים עם המרק: יוצקים שמן בסיר ומתחילים בטיגון הבצל, הסלרי והשום. מוסיפים את העצמות והפולקע ומשחימים אותם קלות. מוסיפים את הפלפלים המתוקים ולאחר 3 דקות מוסיפים כ-2.5 ליטר מים. 2מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. חשוב כל הזמן לקפות את המרק – כלומר להוציא את הקצף (אם יש) ואת השומן. 3מתבלים בפלפל אנגלי, עלי ליים, פטרוזיליה, מלח ופלפל. מוסיפים את הפלפל החריף ומבשלים כשעה וחצי עד שעתיים. מוציאים את עצמות העוף. 4מכינים את הקניידלך: מרתיחים סיר עם מים ומעט מלח. 5מערבבים את כל מרכיבי הקניידלך פרט לשמן בקערה. מערבבים לתוכה את השמן ומניחים במקרר לחצי שעה. 6יוצרים כדורים קטנים (הם מתנפחים בבישול) ומבשלים כעשר דקות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |