
סלט תפוחי אדמה לפסחסלט תפודים עם המון ביצים קשות ובצל ירוק, שהופך את המצות למעדןשמיל הולנדר|שמאלץ, המטבח היהודי המזרח אירופאי, הוצאת מודן| פורסם13/03/1321:26 ![]() צילום: יעל אילן, שמאלץ, המטבח היהודי המזרח אירופאי, הוצאת מודן |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם עד שמזלג הננעץ בהם יוצא בקלות. 2מסננים מיד מהמים ומניחים להתקרר ולהתייבש. 3מקלפים את תפוחי האדמה. 4מבשלים את הביצים במשך 20 דקות על סף רתיחה. 5שוטפים היטב במים קרים ומקלפים. 6מגררים בפומפייה דקה את תפוחי האדמה והביצים, מוסיפים את הבצל הקצוץ והבצל הירוק ומתבלים בפלפל שחור, מלח ושמן זית. מערבבים היטב לעיסה אחידה. 7מגישים פושר או בטמפרטורת החדר. הסלט הוא תוכן מצוין לכריך מצות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |