אוכל
אוכל

סלט תפוחי אדמה לפסח

סלט תפודים עם המון ביצים קשות ובצל ירוק, שהופך את המצות למעדן

|שמאלץ, המטבח היהודי המזרח אירופאי, הוצאת מודן| פורסם21:26
סלט תפוחי אדמה לפסח (צילום: יעל אילן, שמאלץ, המטבח היהודי המזרח אירופאי, הוצאת מודן)
צילום: יעל אילן, שמאלץ, המטבח היהודי המזרח אירופאי, הוצאת מודן
Rating:4.593reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 5 תפוחי אדמה בינוניים
  • 5 ביצים
  • רבע כוס שמן זית
  • חצי כוס בצל ירוק קצוץ
  • 1 בצל יבש קטן קצוץ דק
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

1מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם עד שמזלג הננעץ בהם יוצא בקלות.

2מסננים מיד מהמים ומניחים להתקרר ולהתייבש.

3מקלפים את תפוחי האדמה.

4מבשלים את הביצים במשך 20 דקות על סף רתיחה.

5שוטפים היטב במים קרים ומקלפים.

6מגררים בפומפייה דקה את תפוחי האדמה והביצים, מוסיפים את הבצל הקצוץ והבצל הירוק ומתבלים בפלפל שחור, מלח ושמן זית. מערבבים היטב לעיסה אחידה.

7מגישים פושר או בטמפרטורת החדר. הסלט הוא תוכן מצוין לכריך מצות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> כל המתכונים לפסח

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il