אוכל
אוכל

שוקי עוף עם פלפלים

אין מתכון פשוט מזה: מערבבים את כל החומרים בתבנית וזורקים לתנור. אחרי שעה וחצי של אפייה אתם מקבלים עוף שחום ועסיסי עם פלפלים רכים ומתוקים

|mako אוכל| פורסם08:44
שוקי עוף עם פלפלים (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.564reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 20 שוקי עוף
  • 5 פלפלים אדומים וצהובים, חתוכים לרצועות
  • חבילה של פלפלים קטנים מתוקים
  • 7 שיני שום, קצוצuת
  • 2 כפיות כמון
  • 3 כפיות פפריקה מתוקה
  • חופן כוסברה קצוצה (לא חובה)
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 2 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

1מניחים בתבנית אפייה את כל המצרכים. מערבבים היטב, מכסים בנייר אפייה ומעל נייר אלומיניום.

2מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות לחצי שעה. אחרי חצי שעה מורידים את החום ל-180 מעלות ואופים שעה נוספת.

אפשר להגיש עם פירה או אורז.

* הכלים באדיבות: ב. א. גרף יעוץ וסחר בע״מ, רחוב זבולון 28 תל אביב

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il