
שוקי עוף עם פלפליםאין מתכון פשוט מזה: מערבבים את כל החומרים בתבנית וזורקים לתנור. אחרי שעה וחצי של אפייה אתם מקבלים עוף שחום ועסיסי עם פלפלים רכים ומתוקים![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מניחים בתבנית אפייה את כל המצרכים. מערבבים היטב, מכסים בנייר אפייה ומעל נייר אלומיניום. 2מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות לחצי שעה. אחרי חצי שעה מורידים את החום ל-180 מעלות ואופים שעה נוספת. אפשר להגיש עם פירה או אורז. * הכלים באדיבות: ב. א. גרף יעוץ וסחר בע״מ, רחוב זבולון 28 תל אביב הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |