אוכל
אוכל

קניידלך תימניים

בליל סדר תימני מסורתי אוכלים פתות עם המרק. אבל לא אצל הדסה משמור: קבלו קניידלך עם חוואייג' וכוסברה - פשוטים וגאוניים

|mako אוכל| פורסם19:20
קניידלך תימני (צילום: עמרי אנדרס צורף)
צילום: עמרי אנדרס צורף
Rating:4.628reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

לקניידלך:

  • 1 כוס קמח מצה
  • 1 1/2 חוויאג'
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 כף שמן קנולה/זית
  • 1/4 כוס כוסברה
  • 1 כוס מים רותחים
  • 1 ביצה

לבישול:

  • 1/2 כפית כורכום
  • 1/2 כפית חוויאג'
  • קורט מלח

אופן ההכנה:

1מערבבים בקערה את קמח המצות, החוויאג' והמלח.

2קוצצים את הכוסברה ומוסיפים אותה לתערובת עם כוס מים רותחים והשמן.

3מערבבים את כל המצרכים עד לקבלת תערובת אחידה ומניחים בצד לצינון.

4אחרי שהתערובת הצטננה מוסיפים ביצה ומערבבים שוב.

5מגלגלים את התערובת לכדורים. הקפידו לא להדק אותם, שכן התוצאה תהיה קניידלך קשים ולא אווריריים.

6מרתיחים מים בסיר בינוני עם המלח, הכורכום והחוויאג'.

7מוסיפים את הקניידלך למים הרותחים, מבשלים 10-15 דקות ומסננים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> מתכונים לפסח

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il