
קניידלך תימנייםבליל סדר תימני מסורתי אוכלים פתות עם המרק. אבל לא אצל הדסה משמור: קבלו קניידלך עם חוואייג' וכוסברה - פשוטים וגאונייםהדסה משמור|mako אוכל| פורסם27/02/1319:20 ![]() צילום: עמרי אנדרס צורף |
המצרכים :לקניידלך:
לבישול:
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה את קמח המצות, החוויאג' והמלח. 2קוצצים את הכוסברה ומוסיפים אותה לתערובת עם כוס מים רותחים והשמן. 3מערבבים את כל המצרכים עד לקבלת תערובת אחידה ומניחים בצד לצינון. 4אחרי שהתערובת הצטננה מוסיפים ביצה ומערבבים שוב. 5מגלגלים את התערובת לכדורים. הקפידו לא להדק אותם, שכן התוצאה תהיה קניידלך קשים ולא אווריריים. 6מרתיחים מים בסיר בינוני עם המלח, הכורכום והחוויאג'. 7מוסיפים את הקניידלך למים הרותחים, מבשלים 10-15 דקות ומסננים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |