
עוגיות שוקולד לפסחאין סוף ליתרונות של העוגיות האלה: פרווה, בלי שמן או חמאה וללא גלוטן - קבלו עוגייה מהחלומות, שכל כולה שוקולד![]() צילום: אסתי רותם, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:** המתכון תוקן ונערך מחדש באפריל 2022 ** 1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מנפים לקערה את כל החומרים היבשים (הניפוי יעזור לתערובת להיות אוורירית יותר). מוסיפים את הביצים ומערבבים היטב. הכי קל ומומלץ להשתמש במעבד מזון. 3מוסיפים את השוקולד הקצוץ ומערבבים. 4בעזרת שתי כפיות מניחים תלוליות קטנות על תבנית מרופדת בנייר אפייה. משאירים רווחים גדולים בין התלוליות – העוגיות משתטחות ומתפשטות באפייה. 5אופים 10 דקות. מוציאים ומניחים לעוגיות להתקרר לחלוטין לפני שמפרידים אותן מהנייר. שומרים בכלי אטום. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |