
סלט תפוחי אדמה ממכר ומנחםקבלו מתכון קל ומנצח של סלט תפודים שהוא לא פחות מקאלט, תאמינו לנו שלא תתחרטורוני מנדלמן|mako| פורסם01/06/1117:09 ![]() צילום: עודד קרני |
המצרכים (6 מנות):
כלים
אופן ההכנה:1מבשלים את תפוחי האדמה במים עם קצת מלח גס כ-40 דקות, עד שהם מתרככים. אחרי חצי שעה בודקים במזלג אם הם מוכנים, וככה כל כמה דקות. היזהרו לא לבשל אותם מעט מדי, כי אז הם יהיו קשים והסלט יהיה לא טעים, וגם לא יותר מדי - כי אז הסלט יהיה עיסתי. 2מסננים את תפוחי האדמה ומניחים להם להתקרר. 3בקערה מערבבים בעדינות בצל קצוץ, אפונים, מלפפונים חמוצים וביצים. 4מוסיפים את תפוחי האדמה והמיונז ומערבבים בעדינות ערבוב יסודי, כך שהמיונז ילטף את כל המרכיבים. 5מוסיפים מלח ופלפל ומערבבים, טועמים ומוסיפים מיונז ומלח לפי הטעם. מי שאוהב מלוח מוזמן להוסיף צלפים, אבל במידה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |