אוכל
אוכל

צימעס דלעת

גרסה אסיאתית למנת הגזר הפולנית עם טוויסט חריף, מנה פשוטה וקל להכנה

|אוצר מאכלי העדות, על השולחן| פורסם11:23
צימעס דלעת (צילום: אוריה גבע, אוצר מאכלי העדות, על השולחן)
צילום: אוריה גבע, אוצר מאכלי העדות, על השולחן
Rating:0.8206reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (6 מנות):

  • 1 ק”ג (נטו) דלעת קלופה מנוקה מזרעים וחתוכה לקוביות בגודל 4 ס”מ
  • 1 מקל קינמון שבור
  • 1/2 כפית צ’ילי גרוס
  • 3 כפות סוכר חום
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל שחור גרוס

להגשה:

  • קורט קינמון טחון

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2מערבבים את כל החומרים ומניחים בתבנית. מכסים ברדיד אלומיניום.

3אופים 45 דקות עד שהדלעת רכה אך שומרת על מרקמה.

4לפני ההגשה בוזקים מעל קינמון טחון.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> כל המתכונים לראש השנה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il