
חריימהמתכון למנת דג מסורתית עם רוטב עשיר בשום כתוש, פפריקה מתוקה וחריפה, כמון וקימל. רק 15 דקות עבודהשי-לי ליפא|120 הקלאסיקות של שי-לי, הוצאת דיאלוג-הפצות| פורסם21/03/1218:25 ![]() צילום: דן לב, 120 הקלאסיקות של שי-לי, הוצאת דיאלוג-הפצות |
המצרכים (6 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1מוציאים את הדגים מהמקרר כ-20 דקות לפני ההכנה. 2מחממים סיר רחב על להבה בינונית, מוסיפים שמן קנולה, שום, פפריקה מתוקה וחריפה, כמון וקימל, מערבבים ומטגנים כדקה תוך כדי בחישה. 3מוסיפים רסק עגבניות ומטגנים כדקה תוך כדי בחישה, עד לקבלת תערובת אחידה (נזהרים לא לשרוף). מוסיפים מים ומלח, מערבבים ומביאים לרתיחה. טועמים ומתקנים תיבול. 4מוסיפים את נתחי הדג ומביאים שוב לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים 5 דקות ללא כיסוי. הופכים את הדגים ומבשלים עוד כ-5 דקות, עד שמוכנים. 5יוצקים מיץ לימון ומערבבים. מפזרים כוסברה קצוצה ומגישים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |