
המצרכים :ל 2-3 מנות:
אופן ההכנה:1מבשלים את האטריות בסיר גדול במים רותחים ומומלחים קלות תוך ערבוב עד שהן רכות, מסננים ושוטפים. 2מחממים מעט שמן במחבת נון סטיק רחבה או במחבת ווק על להבה גבוהה ומטגנים את הבצל כ-3 דקות. 3מוסיפים את הגזר, השעועית והאפונה ומטגנים כ-2 דקות. מוסיפים את הצ'ילי והג׳ינג׳ר ומטגנים תוך ערבוב. 4מוסיפים את הכרוב והבצל הירוק ומערבבים. מוסיפים את האטריות, מערבבים היטב, מוסיפים סויה ומירין ומערבבים על להבה גבוהה עד שמתאחד ומעט מתייבש. 5טועמים ומוסיפים מלח או סויה לפי הטעם. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |